Selektor Rumunije se nada lepim vestima iz Beograda: Doktorka Marijana sređuje Rata i Sanmartena

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Rumunije se nada lepim vestima iz Beograda: Doktorka Marijana sređuje Rata i Sanmartena

"Kada se budu vratili, doktor nacionalnog tima će ih pogledati i dati konačan odgovor da li će moći da igraju protiv Iraca“, rekao je Jordanesku

Rumunija se priprema za ključnu utakmicu protiv Severne Irske, gde može da završi sav posao u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Lider F grupe svestan je da mu neće biti lako u Belfastu i da će drugoplasirani pokušati da zameni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mesta.

Selektor Rumunije Angel Jordanesku ima kadrovskim problema, pod znakom pitanja su Razvan Rac u Lusijan Sanmarten, koji se nalaze u Beogradu kod čuvene doktorke Marijana Kovačević.

„Imamo neke igrače koji još nisu stigli u naš trening kamp. Rac i Sanmarten nalaze se na tretmanu u Beogradu. Kada se budu vratili, doktor nacionalnog tima će ih pogledati i dati konačan odgovor što se tiče njihovog stanja, odnosno da li će moći da igraju protiv Iraca“, rekao je Jordanesku.

Selektor Rumunije poziva na oprez pred meč sa Ircima.

„Severna Irska je jak tim, satkan od dobrih igrača, koji su nam napravili dosta problema u Bukureštu. Nema sumnje da će to učini isto, pogotovo što igraju na svom terenu. Moraćemo da budemo prilično obazrivi i da ne rizikujemo mnogo ukoliko želimo da ostvarimo pozitivan uspeh“, dodao je Jordanesku.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.