Selektor Crne Gore odgovorio srpskim igračima: Mu*a su potrebna, ali...

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 01:31

Selektor Crne Gore odgovorio srpskim igračima: Mu*a su potrebna, ali...

Selektor rukometaša Crne Gore Vlado Šola odgovorio je na komentare iz tabora Srbije posle meča na Evropskom prvenstvu.

Crnogorci su slavili u tom duelu sa 30:29, a obe selekcije završile su takmičenje u grupnoj fazi, Crna Gora kao treća, a Srbija kao poslednja.

Nakon utakmice, naši reprezentativci su govorili o debaklu i katastrofi, a golman Cupara je kazao da u ovakvim utakmicama ne igra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << taktika, nego mu*a.

"Takve izjave ljudi daju kako bi sebi olakšali. Na taj način žele s leđa skinuti jedan deo problema i fokus prebaciti na nešto drugo. To su gluposti. Naravno da su mu*a potrebna, ali što ona vrede bez taktike. Da bi uspeo, moraš imati oboje. Plan, raspored na terenu, ideju igre. Rukomet je danas strahovito brz i ako nisi spreman da neke odluke doneseš u trenutku, nećeš dobro proći. Na kraju, tako su nam se i dogodile dve greške koje su nas koštale drugog kruga", rekao je Šola za "Index".

Nije imao komentar na to što su pojedini srpski mediji, kako piše "Index", pisali o raspadu Hrvatske, te procvatu Srbije.

"Nemam. Znate li zbog čega nemam? Zato što me ni u jednom trenutku nije bilo briga za Srbiju ni za ono što njihovi mediji pišu. Nisam mislio ni na njih ni na Hrvatsku, samo sam razmišljao o Crnoj Gori i svoje igrače stalno sam uveravao kako možemo da napravimo pravi rezultat. Ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da se bavim takvim stvarima, nekim 'nabrijavanjima' i bombastičnim izjavama. Za mene su to gluposti. To su njihove stvari, njihovi odnosi i neka se sami bave njima. Mene je zanimala samo Crna Gora", istakao je Šola.

Šola će razgovarati sa predsednikom RSCG o ostanku na mestu selektora reprezentacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.