Selades: Biće veoma teško protiv Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selades: Biće veoma teško protiv Srbije

Selektor mlade reprezentacije Španije Albert Selades rekao je danas da izuzetno ceni tim Srbije i poručio da očekuje težak meč u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo u Češkoj.

"Znam da je Srbija dobra ekipa, koja može da pruži jak otpor na domaćem terenu. Ima tehnički potkovane igrače i očekuje nas teška utakmica, pošto će domaćin imati veliku podršku publike", rekao je Selades na konferenciji za medije u hotelu Hil u Jagodini.

Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fudbaler madridskog Reala istakao da je prvi meč u Jagodini prioritet, kao i da ne razmišlja o revanšu u Španiji.

"Ne želim da otkrivam tim uoči meča, a to su me pitali i španski novinari. Sve će se videti sutra", naveo je Selades.

Mladi reprezentativac Španije i član Valensije Hose Gaja rekao je da je najvažnije da njegov tim odigra odlično u odbrani.

"Primarna nam je igra u odbrani. Ukoliko sutra tu budemo na nivou dobar rezultat neće izostati", rekao je Gaja.

Prva utakmica baraža za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2015. godine između Srbije i Španije igra se sutra od 17 sati u Jagodini, dok je revanš 14. oktobra u Kadizu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Španci se uzdaju u odbranu pred meč sa Orlićima: Ako tu budemo dobri, rezultat neće izostati

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2014

Šef stručnog štaba La Rohite i ne razmišlja o revanšu..Selektor mlade reprezentacije Španije Albert Selades rekao je danas da izuzetno ceni tim Srbije i poručio da očekuje težak meč u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo u Češkoj..."Znam da je Srbija dobra ekipa, koja može da pruži...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.