Savić: Ne pamtim ovakvu utakmicu

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: "Ne pamtim ovakvu utakmicu"

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić rekao je danas da ne pamti utakmicu poput večerašnje sa Hrvatskom i da njegova ekipa mora da se oporavi i spremi za finale Evropskog prvenstva.

Srbija se plasirala u finale Evropskog prvenstva, pošto je rezultatom 9:7 pobedila Hrvatsku.

"Ne pamtim ovakvu utakmicu, iscrpljujuću. Videli ste veliku borbu. Potpuno smo pali u poslednjem delu. Vukli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo se po bazenu. Odlučio je igrač manje i odbrana. Sada da se oporavimo i spremimo za finale", rekao je Savić posle utakmice u Barseloni.

Kapiten Filip Filipović je kazao da je njegova ekipa znala kako da se ponaša.

"Klinč od samog strarta. Znali smo šta nas čeka i kako da se ponašamo. Hvala Bogu, lepo se završilo. Ako ja lažem za udarac preko vode snimak ne laže. U finalu smo, šta više da se kaže. Još korak", kazao je Filipović.

Utakmicu u Barsleoni gledao je i ministar omladine i sporta i nekadašnji kapiten vaterpolo rerpezentacije Vanja Udovičić.

"Velika, sjajna pobeda. Čestitam Dekiju i celoj ekipi. Za dva dana moramo da dokažemo svoj kvalitet i osvojimo četvrto zlato u nizu. Disciplina, požrtvovanje, kontrola igre protiv velikog rivala samo su dokaz kvaliteta srpskog tima", rekao je Udovičić.

Finale Evropskog prvenstva igraće se u subotu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.