Santos ne očajava: Za prosutim mlekom ne treba plakati...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santos ne očajava: Za prosutim mlekom ne treba plakati...

"Morali smo da postignemo više golova, nema tu nikakve tajne", rekao je portugalski strateg

Napad, ondnosno realizacija, bili su najveći problem Portugalije i na otvaranju Evropskog prvenstva u Francuskoj. To je već postala surova realnost selekcije Fernada Santosa, što prosto deluje neverovatno, ako se zna da se u navali ovog nacionalnog tima nale igrači kao što su Nani i Kristijano >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ronaldo.

Ovoga puta su postigli jedan, ali to nije bilo dovoljno da bi se srušio debitant Islad.

"Trebalo je da postignemo više golova - to nije tajna. Uvek postoje određene poteškoće u prvoj utakmici. Mislim da ćemo se vratiti u naredne dve utakmice na pravi put. Nema svrhe plakati nad prosutim mlekom. Navijači su bili sjajni, otišli smo na kraju utakmice da ih pozdravimo. Bili su fantastični", rekao je Santos.

Kvarežma nije mogao od početka da započne meč.

"Bilo je dobro da je igrao. Da je počeo postojala bi određena opasnost, nakon 45-50 minuta igre bi verovatno morao da izađe", rekao je selektor Porugalije.

Portugalci nakon ovog kiksa, sada moraju da se "vade" u utakmici sa Austrijom, koja je danas neočekivano poražena od Mađarske. Nakon tog meča biće jasno koliko ova selekcija zaista može u Francuskoj.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.