San Marinu se osladili golovi, ali novi poraz u Kazahstanu

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 19:13

San Marinu se osladili golovi, ali novi poraz u Kazahstanu

Fudbaleri Kazahstana pobedili su na svom terenu San Marino sa 3:1, u meču devetog kola Grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Dvostruki strelac za Kazahstan bio je Islam Česnokov u 19. i 51. minutu, dok je treći gol postigao Abat Ajmbetov iz penala u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Gol za San Marino postigao je Simone Franćiozi u 60. minutu. Bio je to tek drugi gol za San Marino >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovim kvalifikacijama, ali i drugi uzastopno nakon što su u prošlom kolu zatresli mrežu Danske.

Kazahstan je na treće, mestu u grupi sa 18 bodova, a San Marino je na poslednjoj, šestoj poziciji u grupi bez osvojenog boda.

U poslednjem, desetom kolu, Kazahstan će gostovati Sloveniji, dok će San Marino dočekati Finsku.

Grupa H, 9. kolo

Kazahstan – San Marino 3:1 (1:0)

Česnokov 19, 51, Ajmbetov 90+1 – Franćiozi 60

18.00 Finska – Severna Irska

20.45 Danska – Slovenija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.