Šampionat Evrope u futsalu promovisan u Nišu

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionat Evrope u futsalu promovisan u Nišu

NIŠ – U Osnovnoj školi „Dušan Radović“ u Nišu danas je promovisano UEFA FUTSAL Evropsko prvenstvo, a nakon promocije održan je i turnir „Moja škola – moj klub“.

Šampionat Evrope u futsalu održava se od 2. do 13. februara u Beogradu, i naša zemlja biće prvi put domaćin jednog ovako velikog takmičenja u futsalu.

Direktor sektora za bazični >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << fudbal u Fudbalskom savezu Srbije Igor Janković naglasio je da je Evropsko prvenstvo u futsalu značajno takmičenje za UEFA, ali i za FSS i državu Srbiju.

„Domaćini smo 10. jubilarne smotre futsala. Ovo je istorijski trenutak za naš futsal da se afirmiše u evropskim okvirima, nošen navijanjem domaće publike. Do sada je naša selekcija ostvarila više plasmana na Evropskim i Svetskim prvenstvima, ali nikada pred svojom publikom“, rekao je Janković.

On je podsetio da su ulaznice od 1. decembra u prodaji preko Eventima

„Prva kategorija karata je 600 dinara, druga 350. Jedna karta važi za jedan dan i dve utakmice tog dana“, kazao je Janković.

Kako je istakao Janović, u takmičenje u futsalu pod okriljem šampionata uključeno je devet škola iz Niša

„Deca iz Niša imaće priliku da 10. februara u Areni odigraju mini-turnir sa vršnjacima iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca i posete trening reprezentacije Srbije“, naglasio je Janković.

Promociji evropskog prvenstva u futsalu u školi „Dušan Radović“ prisistvovali su predsednik Fudbalskog saveza Niša Hadži Ivan Đorđević, trener niškog Radničkog Milan Rastavac, legendarni golman Dragan Pantelić, nekadašnji čuvar mreže Radničkog i jugoslovenske reprezentacije, nekadašnji golman futsal reprezentacije Ljubiša Ranđelović i kapiten Ženskog fudbalskog kluba Mašinac Milica Stanković.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

U Nišu promovisano Evropsko prvenstvo u futsalu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2015, 11:18

Beograd će od 2. do 13. februara biti domaćin 10. Evropskog prvenstva u futsalu, a u Nišu su, u okviru promocije važnog sportskog događaja, održane utakmice u malom fudbalu učenika osnovnih škola...Promocija Evropskog prvenstva održana je u Osnovnoj školi "Dušan Radović", a nakon toga je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.