STIGLA GA KAZNA: Zbog RASISTIČKOG VREĐENJA propušta evropsko prvenstvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 17:54

STIGLA GA KAZNA: Zbog RASISTIČKOG VREĐENJA propušta evropsko prvenstvo!

UEFA prelomila.

Kada bi se moralo dati nekakvo ime današnjem danu, to bi onda bilo "Epizoda rigorozne komisije UEFA". Naime, nakon kazni koja je zbog rasizma i loše organizacije izrečena beogradskoj Crvenoj zvezdi, više o tome pročitajte OVDE, na red je došla i Slavija iz Praga, tačnije češki reprezentativac Ondreja Kudela.

Jedva je Siti u Mančester pobedio Dortmund (2:1), pa je pred večerašnji (21.00) revanš sve otvoreno. Englezi jesu kvalitetniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ako Nemce krene, nema kome ne mogu da daju nekoliko golova. Kvota na keca je 4,80, na dvojku 1,73, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Mančester Siti.

Kazna je žestoka, naime, Kudela je suspendovan 10 utakmica, a razlog je rasističko vređanje fudbalera Glazgov Rendžersa, Glena Kamare, u duelu odigranom na "Ajbroksu" prošlog meseca.

Češki reprezentativac je najpre negirao rasizam, ali je komisija UEFA nakon istrage donela odluku da žestoko kazni Kudelu, koji će zbog toga propustiti mečeve šampionata Evrope.

Osim defanzivca Kudele kažnjen je i Kamara i to sa tri utakmice suspenzije nakon što je utvrđeno da je napao Čeha u tunelu nakon meča.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Španović
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.