SRBIJI JE DAO GOL, A ONDA SE ISPOSTAVILO DA JE DOPINGOVAN: Kažnjen je suspenzijom na godinu dana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 18:29

SRBIJI JE DAO GOL, A ONDA SE ISPOSTAVILO DA JE DOPINGOVAN: Kažnjen je suspenzijom na godinu dana (FOTO)

Ipak će igrati na Evropskom prvenstvu.

Napadač kijevskog Dinama i ukrajiske reprezentacije Artem Besjedin, suspendovn je na godinu dana iz fudbala pošto je bio pozitivan na doping testu.

Besjedin je bio pozitivan na doping testu rađenom posle utakmice Lige Evrope protiv švedskog Malmea 28. novembra prošle godine, samo 11 dana pošto je postigao gol za Ukrajinu u remiju protiv Srbije (2:2).

Artem 💥💪🏽 #artembesyedin #besyedin #fkdinamokijiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #dinamokijiv #bioszinyi #kijiv #ukraine #zsovtoblakitnyi pic.twitter.com/6sGFLLmSRI

— szvdesign (@szvdesign) November 20, 2019

Ustanovljeno je da je Besjedin bio pozitivan na stimulans fontaracetam, razvijen u Rusiji, koji pomaže astronautima da ostanu budni pri dugim misijama. Njegova suspenzija trajaće do 19 decembra što znači da će moći da zaigra na Evropskom prvenstvu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.