SRBIJA U ČETVRTFINALU EP: Remi sa Špancima i pobeda Italije odveli Orliće u nokaut fazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 18:52

SRBIJA U ČETVRTFINALU EP: Remi sa Špancima i pobeda Italije odveli Orliće u nokaut fazu

Sjajan rezultat.

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije (igrači do 17 godina) plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Sloveniji.

Izabranici Aleksandra Lukovića remizirali su sa Španijom (1:1) u poslednjem kolu grupe B i sa drugog mesta otišli u nokaut fazu, gde će im protivnik biti selekcija Poljske.

Orilićima je išao na ruku i rezultat u meču Slovenije i Italije, gde su Azuri slavili 3:0 i tako nakon grupne faze - prva je Španija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa sedam bodova, Srbija ima četiri, dok Slovenija i Italija po tri boda.

Srbija je protiv Španije uglavnom bila usresređena na defanzivu, ali i pored inicijative Furija nije uspela da stvori ozbiljniju priliku, a naši momci su iz prve prave došli do gola.

Igrao se 68. minut kada je Popović fenomenalnom asistencijom iz kolena pronašao Maksimovića na drugoj stativi, kome nije bilo teško da prevari Himeneza.

Izdržali su Orlići deset minuta protiv favorizovanog rivala. Jamal je fenomenalnim udarcem poravnao rezultat.

Do kraja duela nije bilo golova i Orlići su bukirali mesto među osam najboljih ekipa.

Svi parovi četvrtfinala: 

Poljska - Srbija

Nemačka - Švajcarska

Irska - Španija

Francuska - Engleska

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REMI SA ŠPANCIMA DOVOLJAN ZA ČETVRTFINALE: Poljska je naredna prepreka, Maksimović ponovo strelac! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2023

Španska furija upoznala srpskog Mesija! Fudbalska kadetska reprezentacija Srbije (U17) plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj. Orlići, koje sa klupe predvodi Aleksandar Luković, remizirali su sa nacionalnom selekcijom Španije rezultatom 1:1. Bod je bio dovoljan za plasman u...

Nastavak na HotSport.rs...

Kadeti Srbije remizirali sa Španijom i plasirali se u četvrtfinale EP

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2023

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, pošto je danas u trećem kolu B grupe remizirala sa Španijom 1:1 (0:0).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.