SRBIJA ISPUSTILA BISERA: Sada je jasno da NIKADA neće zaigrati za Orlove

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 09:18

SRBIJA ISPUSTILA BISERA: Sada je jasno da NIKADA neće zaigrati za Orlove

Više nema prava da bude deo Piksijeve čete.

Fudbalska reprezentacija Srbija ostaje i definitivno bez šansi da za nju zaigra Darian Maleš (22).

On  je ušao u igru u 90. minutu umesto Fabijana Ridera na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine. Samim tim što je upisao zvaničan nastup za Švajcarsku, ne može da bude deo tima Srbije. Naime, FIFA ima pravilo po kome svaki igrač koji odigra meč za drugi nacionalni tim, a ima preko 21 godinu, ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da promeni sportsko državljanstvo.

Maleš ove sezone ima 11 golova i 17 asistencija u dresu Bazela i privukao je pažnju mnogih evropskih klubova. Postojala je želja da se on privoli da igra za Srbiju, ali sada je sasvim izvesno da to neće moći da se ostvari.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.