SRBIJA IPAK UČESTVUJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Tekvondo reprezentacija dobila vize

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 17:38

SRBIJA IPAK UČESTVUJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Tekvondo reprezentacija dobila vize

Sve je rešeno u poslednjem trenutku.

Svi članovi tekvondo reprezentacije Srbije dobili su vize za ulazak u Veliku Britaniju i učestvovaće na evropskom prvenstvu u tekvondou koje se održava od danas do 21. maja u Mančesteru, izjavio je Tanjugu generalni sekretar Tekvondo saveza Srbije Miroslav Krklješ.

Krklješ je posebno zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambasadorki Srbije u Velikoj Britaniji Aleksandri Joksimović i Ministarstvu spoljnih poslova Srbije na pomoći koju su im pružili prilikom dobijanja viza.

Podsetimo, prvobitno je Velika Britanija ukratila vize polovini  članova tekvondo reprezentacije Srbije koja učestvuje na Evropskom prvenstvu u Mančesteru od danas pa do 21. maja bez ikakvog obrazloženja. Ipak, na kraju je sve rešeno na najbolji mogući način za srpske sportiste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.