SRBIJA ELIMINISANA SA EVROPSKOG PRVENSTVA: Orlići pali u 89. minutu, Poljaci slave Filipa Rajčika

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 17:15

SRBIJA ELIMINISANA SA EVROPSKOG PRVENSTVA: Orlići pali u 89. minutu, Poljaci slave Filipa Rajčika

Ništa od polufinala.

Kadetska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva koje se održava u Mađarskoj. Izabranici selektora Aleksandra Lukovića poraženi su u u veoma uzbudljivom četvrtfinalnom duelu od selekcije Poljske sa 3:2 (1:0).

Poljaci su mnogo bolje počeli utakmicu i već u četvrtom minutu preko Križinvoskog došli u vođstvo. Rivali je bio daleko bolji i opasniji u prvih 45. minuta i pravo je čudo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako su na odmor otišli samo sa minimalnom prednošču.

Orlići su zaigrali znatno bolje u nastavku sussreta, u potpunosti dominirali na terenu i potpuno zasluženo stigli do izjednačenja već u 51. minutu kada je Veljko Vukojević zatresao mrežu.

Ubrzo je usledio novi šok, pošto je sudija Masijev iz Azerbejdžana dosudio jedanaesterac za Poljsku iz situacije koja nije bila u potpunosti jasna. Mikolajevski je u 62. minutu doneo novo vođstvo za Poljake, ali se naš mladi tim nije predavao.

Ređale su se dobre situacije, a novo izjednačenje videli smo u 70. minutu. Nepunih 60 sekundi nakon što je naša mlada selekcija pogodila stativu, Andrej Subotić je postigao gol za 2:2.

Iako je sve mirisalo na produžetka, odluka je pala u 89. minutu.  Sudija Masijev je odlučio da dosudi prekršaj za Poljsku na ivici kaznenog prostora, nakon jednog duela koji ne bi svaki arbitar okarakterisao kao faul. Iz odlične pozicije, Filip Rajčik je još bolje šutirao, pogodio sam ugao Džodićevog gola i doneo Poljskoj plasman u polufinale.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.