Izvor: Pančevac-online.com, 19.Nov.2023, 18:00

SRBIJA ĆE IGRATI EP U FUDBALU POSLE 24 GODINE Orlovi na domaćem terenu odigrali remi sa Bugarskom za put u Nemačku! FOTO

Srbija se plasirala na Evropsko prvenstvo posle 24 godine čekanja! Orlove ćemo gledati na smotri najboljih evropskih reprezentacija u Nemačkoj 2024. godine. Srbija je odigrala samo 2:2 protiv Bugarske u Leskovcu u meču poslednjeg kola kvalifikacija. Srpski tim je bio odličan u prvih 20 minuta, ali od tog momenta usledilo je rasulo u igri naše […] The post SRBIJA ĆE IGRATI EP U FUDBALU POSLE 24 GODINE Orlovi na domaćem terenu odigrali remi sa Bugarskom za put u Nemačku! FOTO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlovi" remizirali sa Bugarskom i plasirali se na Evropsko prvenstvo

Izvor: Radio 021, 19.Nov.2023

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće naredne godine na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pošto je u poslednjoj utakmici kvalifikacija igrala sa Bugarskom u Leskovcu 2:2.

Nastavak na Radio 021...

"Orlovi" pokidali živce Milici Pavlović (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2023

Srbija se plasirala na Evropsko fudbalsko prvenstvo poslije 24 godine čekanja, a posljednja utakmica kvalifikacija protiv Bugarske nije prošla tako lagano.

Nastavak na Nezavisne Novine...

FUDBAL: Srbija se posle 24 godine plasirala na Evropsko prvenstvo

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Nov.2023, 13:03

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je istorijski plasman na Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj, pošto je večeras u Leskovcu odigrala sa Bugarskom bez pobednika, 2:2 u poslednjem meču grupe G kvalifikacija za kontinentalni šampionat.. . .  . . Srbija...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.