SRAMNA ODLUKA UEFA! Srbija NE IDE na Evropsko prvenstvo, očekuje se HITNA reakcija FSS-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 15:57

SRAMNA ODLUKA UEFA! Srbija NE IDE na Evropsko prvenstvo, očekuje se HITNA reakcija FSS-a

Ovo je nedopustivo.
Esports reprezentacija Srbije bila je na dobrom putu da se domogne Evropskog prvenstva, međutim UEFA je odreagovala i stopirala našeg igrača Miloša Krunića, prenosi Kurir.
Prethodnog vikenda odigran je kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u FIFA koje organizuje Evropska kuća fudbala. Srbija je imala svog predstavnika Milosa Krunića iz Crvene zvezde.
On je odigrao sedam mečeva i ostvario šest pobeda uz jedan poraz. Isti učinak imali su Francuz i Španac, ali je zbog boljeg međusobnog skora Srbin završio na prvom mestu.
Kako pravilnik nalaže, u toj situaciji se pravi trugao pobeda i poraza između pomenuta tri igrača u kome je srpski...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbija ipak ne ide na Evropsko prvenstvo

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024

Esports reprezentacija Srbije bila je na dobrom putu da se domogne Evropskog prvenstva, međutim UEFA je odreagovala i stopirala srpskog igrača Miloša Krunića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.