SNIMAK GODINE: Srpkinje i Hrvatice zagrljene!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK GODINE: Srpkinje i Hrvatice zagrljene!

Juniorske košarkašice Srbije i Hrvatske pokazale celom regionu kako TREBA, MOŽE i MORA. Pogledajte fenomenalan snimak sa Evropskog prvenstva.

Foto: YouTube/screenshot

Dok nas političari zasipaju raznoraznim stvarima koje nas "stežu" i čine nas nesrećnijima, sportisti su ti koji nam pokazuju put.

Vaterpolisti su, recimo, pokazali kakva su gospoda kada su se nedavno, na Svetskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Mađarskoj, zagrlili na kraju polufinalne utakmice. Srbi, apsolutni vladari sveta, stisli su ruke boljem u tom meču - Hrvatima. A selektori dve reprezentacije Ivica Tucak i Dejan Savić su se, kao na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, zagrlili.

Srbi i Hrvati: Mala lekcija velikog Ivice Tucaka!

A onda, ponovo Mađarska. Opet srpska i hrvatska reprezentacija. Juniorske, u košarci. Devojke iz Hrvatske sačekale su ispred hotela Srpkinje koje su bile izborile plasman u finale Evropskog prvenstva.

Cika, vriska, aplauzi, osmesi, poljupci, sreća i zajednička pesma!

Za primer i nauk svima nama. Bravo, devojke!



Izvor: YouTube/www.kosarka24.rs

Srpkinje su na kraju osvojile srebrnu medalju, Hrvatice su bile devete.

Za nas su i jedne i druge - šampionke!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.