SLEDI DVOMEČ SA CRNOGORKAMA: Na spisku selektora Bregara 35 imena

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 20:06

SLEDI DVOMEČ SA CRNOGORKAMA: Na spisku selektora Bregara 35 imena

Nastavljaju se kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Najbolje rukometašice Srbije nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo kroz dvomeč sa Crnom Gorom koji je na programu 29. februara u Zrenjaninu i 3. marta u Podgorici.

Selektor reprezentacije Uroš Bregar, opredelio se za sledećih 35 kandidatkinja koje konkurišu za uži spisak:

Golmani: Tamara Kostić, Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Risović, Jovana Vasiljković, Marija Simić, Moli Kubina

Pivoti: Jelena Knežević, Vladana Mitrović, Marija Petrović, Edita Nuković, Jelena Agbaba, Katarina Bojičić

Leva krila: Sanja Radosavljević, Tamara Kocić, Aleksandra Stamenić, Zoe Petrović

Desna krila: Tijana Simić, Ana Kojić, Nataša Lovrić, Dunja Radević, Srna Sukur

Bekovi: Jovana Jovović, Emilija Lazić, Dunja Tabak, Teodora Veličković, Tamara Mandić, Una Obrenović, Aleksandra Vukajlović, Aleksandra Vasić, Teodora Majkić, Ljubica Simić, Nevena Todorovski, Olivera Nikolić, Anđela Janjušević, Milica Aćimović, Nikoleta Lazarević.

 Srbija se nalazi u Šestoj grupi kvalifikacija za EP 2024. sa selekcijama Crne Gore, Turske i Bugarske. Prvo mesto na tabeli drži Crna Gora sa četiri boda, dok je Srbija druga sa tri. Turska je treća sa jednim bodom, dok je Bugarska poslednja bez bodova.

Srbija će 29. februara u Zrenjaninu od 18 časova dočekati Crnu Goru u meču trećeg kola kvalifikacija za EP 2024. Crna Gora će potom trećeg marta od 18 sati u Podgorici igrati sa Srbijom u utakmici četvrtog kola kvalifikacija za EP 2024.

Plasman na EP obezbediće dve prvoplasirane selekcije iz svake od osam grupa, kao i četiri najbolje trećeplasirane ekipe.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.