“SKOK” PRIKAZAN NA VELIKOM PLATNU Novi filmsko-sportski poduhvat, u glavnoj ulozi Nataša Kovačević

Izvor: 011vodič.com, 05.Jul.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“SKOK” PRIKAZAN NA VELIKOM PLATNU Novi filmsko-sportski poduhvat, u glavnoj ulozi Nataša Kovačević

Foto: Petar Marković / RAS Srbija U Beogradu je u petak predstavljen dugometražni dokumentarni film “Skok”, čija je junakinja ambasadorka FIBA i Evropskog prvenstva za žene koje se upravo održava u Srbiji Nataša Kovačević. Pred velikim brojem uglednih zvanica i predstavnika medija, heroina ovog filma se u ime čitave ekipe zahvalila na pomoći svima koji su doprineli realizaciji ovog četvorogodišnjeg projekta. – Bez podrške svakog od vas ništa od ovoga ne bi bilo moguće. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ne mislim samo na projekat i spomenik, već i na čitavu priču povratka na parket. Dali ste mi vetar u leđa kada je bilo najpotrebnije – istakla je Nataša Kovačević, koja je uručila specijalne poklone, replike spomenika na Kalemegdanu. Foto: KSS / Promo Nataša Kovačević Specijalne poklone, redom su dobijali izvršni direktor FIBA Evropa Kamil Novak, direktor Košarkaškog saveza Francuske Goran Radonjić, predsednik Košarkaškog saveza Francuske Žan-Pjer Siutat i generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević. Ministru Omladine i sporta Vanji Udovičiću, predsedniku Košarkaškog saveza Srbije Predragu Daniloviću i ambasadoru Francuske Frederiku Mondoloniju, Nataša će poklone uručiti naknadno. Film „Skok” je sniman protekle četiri godine, u sedam zemalja i 13 gradova. To je priča o zadivljujućem povratku na teren Nataše Kovačević koja je posle saobraćajne nesreće u Mađarskoj, u septembru 2013, smogla snage da opet igra košarku iako je u toj nesreći izgubila deo noge. Ona je ušla u istoriju košarke kao prva košarkašica koja je sa sportskom protezom igrala profesionalnu košarku i osvojila trofej (Kup Srbije 2016). Ovaj film je i priča i o onima koji su joj pomogli onda kada joj je bilo najteže. Tu su, pre svega, košarkaški savezi Srbije i Francuske i FIBA Evropa. Film prati njen povratak na teren, ali i ponovne susrete sa mestima i ljudima koji su joj promenili život, kao i njenu želju da iza sebe ostavi znak […] More
The post “SKOK” PRIKAZAN NA VELIKOM PLATNU Novi filmsko-sportski poduhvat, u glavnoj ulozi Nataša Kovačević appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

PRIČA O KOŠARCI I NJENOJ HEROINI: Predstavljen dokumentarni film Skok posvećen Nataši Kovačević i prijateljstvu Srbije i Francuske

Izvor: Kurir, 05.Jul.2019

U beogradskom hotelu „Hajat“ predstavljen je dugometražni dokumentarni film „Skok“, čija je junakinja ambasadorka FIBA i Evropskog prvenstva za žene koje se upravo održava u Srbiji Nataša Kovačević. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.