(SASTAVI) PROVERENE SNAGE: Piksi totalno izmenio tim u odnosu na Jordan

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 19:45

(SASTAVI) PROVERENE SNAGE: Piksi totalno izmenio tim u odnosu na Jordan

Meč četvrtog kola.

Fudbaleri Srbije od 20:45 gostuju Bugarskoj u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Orlovi posle dve odigrane runde imaju maksimalan skor. Savladane su selekcije Litvanije i Crne Gore, identičnim rezultatom - 2:0.

Selektor Dragan Stojković istakao je na konferenciji za medije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred susret sa Bugarima da ne sme da bude opuštanja.

- Nema potcenjivanja što se tiče bugarske reprezentacije, ja imam veliki respekt prema njima, vrlo su mladi i željni da se dokazuju. Moramo da budemo vrlo obazrivi, sa punim respektom. Tako ćemo se ponašati. Bugarski tim ima nekoliko odličnih igrača, prvo mislim na Despodova, Ilijeva, to su sve odlični igrači. Onaj ko ih potceni, imaće problem - rekao je Stojković.

Sa druge strane, selektor Bugarske Mladen Krstajić se nada iznenađenju.

Ova mlada ekipa, na ovakvim utakmicama, ne mogu da kažem da nemamo šta da izgubimo, imamo šta da izgubimo, jer hoćemo da pobedimo, ali na ovim utakmicama za mlade i motivisane i perspektivne igrače, je idealno da skrenu pažnju na sebe. Očekujem da ponove želju i energiju, koju su pokazali osim prvog poluvremena protiv Mađarske i na ovim ostalim utakmicama gde se stvarno videla želja. Ali kažem, zbog igranja u svojim klubovima, naravno da nemaju ritam i osećaj za utakmicu, to je iskustvo, to dolazi sa praksom, treba im vreme, ne treba da se sada pravdam, a mi za 5 dana pravimo ekstra treninge, da dobijemo igrače koji su u trenažnom procesu, a mi zovemo najbolje što Bugarska ima - rekao je Krstajić.

Dragan Stojković se odlučio na dosta promena u odnosu na duel sa Jordanom od pre četiri dana kada su Orlovi slavili 3:2.

V. Milinković-Savić - Milenković, Gudelj, Pavlović - Živković, Lukić, Maksimović, Kostić - Tadić, S. Milinković-Savić - Joveljić

Bugarska će u sledećem sastavu tražiti tri boda.

Djulgerov - Popov, Antov, Hristov, Gruev - Petkov, Iliev, Kraev, Čohev - Rusev, Despodov

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Angelina Meljnikova, ruska gimanstičarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.