(SASTAVI) NEMA VLAHOVIĆA: Promene u svim linijama, Piksi dosta kombinovao u Podgorici

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2023, 19:44

(SASTAVI) NEMA VLAHOVIĆA: Promene u svim linijama, Piksi dosta kombinovao u Podgorici

Meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Fudbaleri Srbije od 20:45 gostuju Crnoj Gori u drugom kolu kvalfikacija za EURO 2024. godine.

Orlovi su u uvodnoj rundi bili sigurni protiv Litvanije u Beogradu (2:0), dok su i Crnogorci uspeli da slave i to na gostovanju Bugarskoj (1:0).

Selektor Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragan Stojković Piksi istakao je da nema nepoznanica kada je u pitanju duel sa komšijama.

- Što se Crne Gore tiče ne postoje tajne među nama. Znamo čime raspolažu, ispratili smo prvi meč i pobedu važnu za njih. Znam da nema Jankovića koji je povređen i odličan je igrač. Što se ostalih tiče, poznajemo sve, da im ne nabrajam imena. Jedino sam se uplašio kad sam video Savićević u timu, pomislio sam da se nije Dejo vratio, kako bismo onda. Sreća, to je mlađi Savićević. To je dobra i mlada ekipa koja ne sme da se potceni. To su osetili i Holanđani, mnogo ih cenim, mnogo je dobrih igrača i analiza koja smo imali će nam dati smernice - rekao je Stojković na konferenciji za medije.

Srbija i Crna Gora su se prethodni put sastali u okviru Lige nacija pre pet godina i tada su naši momci slavili sa 2:0 u Podgorici.

Selektor Stojković opredelio se za sledećih 11 igrača:

 V. Milinković-Savić – Milenković, Gudelj, Pavlović – Živković, Lukić, Grujić, Mladenović – Tadić, S. Milinković-Savić – Mitrović.

Crna Gora igra u ovom sastavu:

Mijatović - Vujačić, Savić, Tomašević - Vešović, Savićević, Šćekić, Hakšabanović, Marušić - Jovetić, Krstović

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piksi „promešao karte“ za meč protiv Crne Gore: Poznat sastav Srbije za duel u Podgorici

Izvor: Danas, 27.Mar.2023

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuju večeras Crnoj Gori u meču drugog kola kvalifikacija za EURO 2024.

Nastavak na Danas...

Mađari bez milosti prema Bugarskoj za prvu pobedu

Izvor: B92, 27.Mar.2023

Fudbaleri Mađarske pobedili su Bugarsku 3:0 (3:0) u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine...Mađari su upisali prva tri boda u borbi za EP, dok je Bugarska zabeležila i drugi poraz u Grupi G...Pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu, u kom su Mađari timu...

Nastavak na B92...

Teška, ali velika pobeda u Podgorici, junak Dušan Vlahović!

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2023

Najbolji srpski fudbaleri ostvarili su tešku, ali veoma vrednu pobedu na gostovanju Crnoj Gori u meču drugog kola kvalifikacija za EURO 2024.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.