Rvači Srbije otputovali na Evropsko prvenstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 15:50

Rvači Srbije otputovali na Evropsko prvenstvo

Najbolji rvači Srbije u grčko-rimskom stilu otputovali su danas u Varšavu, gde se održava Evropsko prvenstvo.

Kako je saopšteno, Srbiju će u prestonici Poljske predstavljati Sebastian Kolompar (60kg), Perica Dimitrijević (63kg), Mate Nemeš (67kg), Aleksandar Maksimović (72kg), Aleksa Eski (77kg), Branko Kovačević (82kg), Zurabi Datunašvili (87kg) i Mikhail Kajaia (97kg).

Ciljevi su godinama visoko postavljeni i u Poljsku se putuje sa željom da osvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << barem jedna medalja.

"Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom. Sportisti su dali sve od sebe. Na velikom i jakom međunarodnom turniru u Bugarskoj ostvareni su sjajni rezultati. Sve što je planirano je sprovedeno u trenažnom ciklusu i očekujemo nastavak kontinuiteta osvajanja medalja", rekao je predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković.

Sa ekipom nije otputovao Viktor Nemeš, kako bi se što bolje pripremio za kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre, koji se održava u Sofiji od 6. do 9. maja u Sofiji.

"Procenili smo da su Zuri potrebni mečevi zbog njegovog stila rvanja. Ideja je da čuvamo Viktora za kvalifikacioni turnir kako ne bi došlo do prezasićenja. To je odluka struke", dodao je Trajković.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RVAČI OTIŠLI NA EP: Selektor ODLUČIO da Nemeš ne putuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

Srbija će imati osam predstavnika u grčko-rimskom stilu...Najbolji rvači Srbije u grčko-rimskom stilu otputovali su danas u Varšavu, gde se održava Evropsko prvenstvo...Kako je saopšteno, Srbiju će u prestonici Poljske predstavljati Sebastian Kolompar (60kg), Perica Dimitrijević (63 kg), Mate...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.