Rusija prva, Hrvatska ispala, Italija ubedljiva

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija prva, Hrvatska ispala, Italija ubedljiva

Reprezentacija Rusije u futsalu zauzela je prvo mesto u Grupi C, pošto je u utakmici drugog kola Evropskog prvenstva u Beogradu odigrala nerešeno sa Hrvatskom 2:2. U poslednjem meču takmičenja po grupama Italija je ubedljivo savladala Češku sa 7:0 i overila prvo mesto u Grupi D.

Hrvatska je dva puta vodila golovima Tihomira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novaka, ali su Rusi stigli do remija golovima Sergeja Abramova i Nikolaja Pereverzeva.
Rusija je zauzela prvo mesto u grupi sa četiri boda, dok je Hrvatska završila učešće na šampionatu Evrope sa samo jednim osvojenim bodom. Iz ove grupe u četvrtfinale se plasirao i Kazahstan sa tri osvojena boda.

Reprezentacija Italije u futsalu pobedila je Češku sa ubedljivih 7:0 u utakmici drugog kola Evropskog prvenstva u Beogradu. Italija je nakon ove pobede zauzela prvo mesto u Grupi D sa šest bodova, dok je Češka završila učešće na šampionatu Evrope ne osvojivši nijedan bod.
Pored selekcije Italije, iz ove grupe se u četvrtfinale plasirala i reprezentacija Azerbejdžana.
Italija će kao prvoplasirana iz Grupe D u četvrtfinalu igrati protiv Kazahstana, koji je zauzeo drugo mesto u Grupi C, dok će se Azerbejdžan za polufinale Evropskog prvenstva boriti protiv Rusije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.