Rukometni spektakl u Beogradu

Izvor: RTS, 11.Apr.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometni spektakl u Beogradu

Rukometaši Srbije igraju protiv Hrvatske utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Utakmica počinje u 18 časova, a direktan prenos je na našem Prvom programu.
Hrvatska je favorit, u tome su se složili selektor Srbije Nenad Peruničić i selektor Hrvatske Lino Červar.

"Hrvatska je favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog svega svega onog što je uradila u poslednjih 20 godina. To ne znači da nemamo našu šansu. Naša mladost, energija i jedan novi put momaka željnih dokazivanja, a gde ćete bolje da se dokazujete nego protiv Hrvatske. Znate i sami da je ovo utakmica koja nosi drugačiju draž, a sportskom domenu i od moje generacije, uvek je sve na terenu bilo fer, muški, sportski i želeo bih da tako ostane", rekao je Peruničić.
Červar je prihvatio ulogu favorita, ali je rekao da neće biti nimalo laka utakmica.
"Favoriti smo, to je tačno, ali u kvalifikacijama su posebne utakmice i sa posebnim nabojem. Ako želimo dobar rezultat moramo izuzetno da odigramo i pored toga što smo nekompletni. Biće složena utakmica, psihološki možda teža za domaćina", izjavio je selektor Hrvatske.
Hrvatska ima četiri boda iz dva meča, a Srbija samo jedan.
Utakmica počinje u 18 časova, a direktan prenos je na našem Prvom programu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NISU NAM DALI DA DOBIJEMO SRBIJU U BEOGRADU! Bivši selektor rukometaša Hrvatske uoči meča u Areni: Znam da uvek izgledaju kao ratničke utakmice... Mi i Srbi!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2019

Rukometaši Srbije i Hrvatske igraju u Areni u četvrtak od 18 časova meč 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.