Rukometašice posetile Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Dec.2013, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice posetile Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (VIDEO)

Stručni štab i reprezentativke Srbije bili su u poseti Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i upoznali se sa radom ove visokoškolske ustanove.

Potom je održana mini-tribina na kojoj su studenti postavljali pitanja, pre svega selektoru Saši Boškoviću, ali i reprezentativkama. Svi u taboru naše selekcije očekuju veliku pomoć niške publike i ”Meraklija” koji su ih organizovano bodrili tokom Evropskog prvenstva.
Najviše pažnje studenata, kao i uostalom srpske sportske javnosti, izazvala je odluka selektora Boškovića da sa spiska za ovo prvenstvo izostavi Slađanu Pop-Lazić, nekadašnju rukometašicu Naise, koja igra sjajno u Francuskoj.
Bošković je istakao da su odlučivale nijanse i da je mišljenja da Sanja Rajović, Marija Lojpur i Dragana Cvijić u ovom trenutku mogu više da pruže na poziciji pivota od Pop-Lazić.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.