Rukometašica iz Niša otišla na Evropsko prvenstvo

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašica iz Niša otišla na Evropsko prvenstvo

U juniorskoj reprezentaciji Srbije, koja od 23. jula do 2. avgusta učestvuje na Evropskom prvenstvu u Valensiji, nalazi se i rukometašica Naise Teodora Zdravković.

U ekipi devojaka rođenih 1996. godine i mlađih nalazi se i predstavnica Niša - devetnaestogodišnja Teodora Zdravković, desno krilo Naise.

Ova generacija ima karakter. To je moglo da se vidi u kvalifikacijama protiv Slovačke. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Ove devojke su željne da pokažu kvalitet i žele veliki rezultat. Potrudićemo se da kanališemo tu želju na najbolji mogući način - izjavio je Vlada Šimičić, selektor Srbije.

Srbija će igrati u grupi "A" sa Crnom Gorom, Danskom i Hrvatskom sa kojom će igrati prvi meč u četvrtak 23. jula od 17 sati.

Dve najbolje ekipe iz 4 grupe igraće u drugoj fazi šampionata i formirati dve nove grupe iz kojih će se dalje selekcije plasirati u polufinale.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.