Rukometaši ispustili pobedu protiv Islanda

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši ispustili pobedu protiv Islanda

Rukometna reprezentacija Srbije remizirala je večeras u Nišu protiv selekcije Islanda 25:25 u 4. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici selektora Dejana Perića bili su na korak do trijumfa, ali su dva minuta pre kraja ispustili prednost od tri gola, uz igrača više.

Štaviše, smušenu igru Srbije u poslednja dva minuta Islanđani su mogli potpuno da kazne, ali nisu iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poslednjii napad za koji su imali desetak sekundi. Podsetimo, isti rival savladao je naše momke prošle nedelje ponižavajućih 38:22, pa ulog nije bila samo borba za plasman na Evropsko prvenstvo, već i "pranje" obraza.

Naredni meč "orlovi" će igrati u junu protiv Crnogoraca, najverovatnije u Baru. Potom će, u poslednjem kolu, ugostiti Izrael istog meseca. Na Evropsko prvenstvo u otići će prvoplasirani i drugoplasirani tim, kao i najuspešniji trećeplasirani.

U okviru Grupe 4 trenutno Island ima 5 bodova, Crna Gora i Srbija po 4, dok je Izrael bez bodova.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.