Rukometaši Slovenije, Portugala i Holandije lako do prve pobede na EP

Izvor: B92, 11.Jan.2024, 20:47

Rukometaši Slovenije, Portugala i Holandije lako do prve pobede na EP

Rukometaši Slovenije su savladali Farska Ostrva u prvoj rundi Evropskog prvenstva, grupe D, rezultatom 32:29.

U istom terminu, Holandija je savladala Gruziju sa 34:29 u grupi G, kao i Portugal Grčku 31:24 u grupi F.

Slovenija je uspela da napravi razliku tek u drugom poluvremenu i reši pitanje pobednika, s obzirom da je na poluvremenu bilo nerešeno (13:13).

Sa druge strane, Holandija je već u prvom delu meča stekla veliku prednost (19:12) i rutinski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << privela meč kraju.

Isti slučaj bio je sa Portugalom, koji je bez većih muka na poluvremenu ima 18:14, da bi na kraju slavio ubedljivo (31:24).

U ostalim mečevima od 20 časova i 30 minuta, snage će odmeriti Danska i Češka u grupi F, Norveška i Poljska u grupi D, kao i Švedska protiv Bosne i Hercegovine u grupi E.

Reprezentacija Srbije na kontinentalnom takmičenju startuje u petak od 18 časova, a prvi rival je Island.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slovenija, Holandija i Portugal upisali prve pobede na EP

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Jan.2024, 11:02

Ostali mečevi dana na programu su od 20.30 časova Drugog dana Evropskog prvenstva u rukometu pobede su zabeležile reprezentacije Slovenije, Holandije i Portugala. Najviše problema da dođe do trijumfa imala je Slovenija, koja je za protivnika imala selekciju Farskih Ostrva. Iako su na kraju trijumfovali...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.