Rosija traže tri kluba

Izvor: TV Arena Sport, 19.Dec.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosija traže tri kluba

Napadač Fiorentine, Đuzepe Rosi, če definitivno biti prosleđen na pozajmicu ove zime, samo je pitanje da li nekom od italijasnkih klubova ili će ponovo put Španije.

Đuzepe Rosi ima ambiciju da zaigra za 'Azure' na Evropskom prvenstvu u Francuskoj sledećeg leta, ali da bi se to dogodilo moraće da zasluži Konteov poziv golovima i dobrim partijama.

U Fiorentini će to ići teže, Paulo Souza ne može da mu garantuje ozbiljniju minutažu jer Kalinić i Babakar >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << igraju odlično za 'Violu' koja iam najubujitiji napad u Seriji A u dosadašnjem tokku sezone.

Stoga se pozajmica nameće kao najrealnije rešenje a Sampdorija je prva na listi mada je u igri i Empolio.

Rosi ima 28 godina, rođen je u SAD-u, u zemlju svojih predaka se vratio kao klinac i igrao za mlađe kategorije Parme, a potom i Mančester Junajteda.

U nedelju ljubitelje Serije A očekuje uzbudljiv dan jer sledi čak 5 mečeva 17. kola italijanskog šampionata:

Carpi - Juventus

Roma - Genoa

Atalanta - Napoli

Frosinone - Milan

Inter - Lazio

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.