Ronaldo presudio Jermeniji, Albanci remizirali sa Francuzima

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo presudio Jermeniji, Albanci remizirali sa Francuzima

Portugal je na fudbalskog genija Kristijana Ronalada srušio Jermeniju i posle startnog poraza izašao na pobednički kolosek. Selekcija sa iberijskog poluostrva valorizovala je apsolutnu terensku nadmoć u 72. minutu i zauzela drugo mesto u grupi I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Radost Kristijana Ronalda sa saigračima posle pogotka

 

Pogledajte pogodak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << asa Reala iz Madrida, vredan drugog mesta u grupi:

 

 

Albanija je u "prijateljskom" meču sa Francuzima na strani bila nadomak senzacije. Mavraj je u 40. minutu doveo goste u vođstvo i uneo veliku nervozu u redove "petlova". Iznad situacije izdigao se Antoan Grizman i u 73. minutu uspeo da izjednači rezultat.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Portugal bolji od Jermenije, Farani od Grka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2014

Portugala pobedili su večeras na svom terenu Jermeniju sa 1:0 u Grupi I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine...Jedini gol vredan tri boda postigao je Kristijano Ronaldo u 72.minutu...U drugoj utakmici u Grupi I, Danska je u Beogradu savladala Srbiju sa 3:1...Danska je prva na tabeli Grupe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.