Ronaldo pokazao da je apsolutni car: Sklonio koka-kolu i poručio “Pijte vodu”

Izvor: Luftika.rs, 17.Jun.2021, 11:42

Ronaldo pokazao da je apsolutni car: Sklonio koka-kolu i poručio “Pijte vodu”

Kolika je moć fudbalera pokazalo se nakon samo jednog poteza Kristijana Ronalda na konferenciji za medije pred prvi meč Portugalije na Evropskom prvenstvu.
Kapiten reprezentacije Portugalije, i od utorka uveče rekorder po broju postignutih golova na evropskim prvenstvima, Kristijano Ronaldo u ponedeljak je bio na konferenciji za medije pred duel sa Mađarskom na Evropskom prvenstvu.
Čim je seo na svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mesto Ronaldo je pomerio flašice Koka-Kole koja je jedan od glavnih sponzora za EURO 2020 i zamenio ih flašicama vode.
Uz to je kratko i prokomentarisao:
„Pijte vodu“.

I dok je svima to izgledalo kao simpatičan gest, bord direktora kompanije koja proizvodi osvežavajuća pića hvatao se, sa razlogom, za glavu.
Negativan publicitet koji je kompaniji ovo donelo vidi se najbolje u činjenici da je vrednost kompanije za veoma kratko vreme na berzi opala za čak četiri milijarde evra. Usledio je pad na berzi te kompanije od 1,6%, što znači da je sa 242 milijardi dolara vrednost Koka Kole pala na 238 milijardi.
Do NOT put Coca Cola in front of Cristiano Ronaldo 😠
This is absolutely brilliant 🤣 pic.twitter.com/bw9FYlTOI4
— Goal (@goal) June 15, 2021

A onda, dok se još komentarisao njegov potez među magovima marketinga i brokerima, usledio je još jedan, sličan.
Naime, francuski fudbal Paul Pogba uklonio je bocu piva Hajnekena koja je bila postavljena ispred njega na konferenciji za novinare.
Da li će i na koji način to uticati na akcije videćemo na kraju današnjeg trgovanja, ali pitanje je zašto što sportisti zaista rade? Naročito što je ispred Pogbe bilo bezalkoholno pivo, a Hajneken je jedan od zvaničnih sponzora EURO 2020.
Ronaldo potpisao i poslao dres za malog Gavrila, početna cena aukcije milion dinara

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

RUSKI SELEKTOR UDARIO RONALDU KONTRU: Otvorio je flašicu koka-kole kao da je ispred prodavnice, a onda je potegao! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jun.2021

Potpuno autentičan potez. Kristijano Ronaldo je oduševio gotovo ceo svet kada je na konferenciji za medije sklonio dve flašice sa koka-kolom na stranu, da bi podigao flašu sa vodom. Taj potez jednog od najboljih fudbalera svih vremena, prouzrokovao je velike gubitke ovoj kompaniji. Ipak, potpunu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.