Ronaldo: Sudija priznao da je pogrešio kod ruke Rukavine

Izvor: RTS, 26.Mar.2019, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Sudija priznao da je pogrešio kod ruke Rukavine

Najbolji portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo izjavio je da je njegova selekcija zaslužila da pobedi Srbiju (1:1) u Lisabonu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Petostruki najbolji fudbaler sveta, koji je zbog povrede je izašao iz igre posle pola sata, izjavio je i da mu je poljski sudija Simon Marčinjak priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grešku što je poništio odluku da svira penal.

"Sudija mi je priznao grešku. Zaslužili smo da pobedimo, Srbija se branila i nije imala previše šansi osim gola. Nema mesta panici, izborićemo EURO", rekao je Ronaldo portugalskim novinarima posle utakmice.
Ronaldo kaže da će ga povreda odvojiti od terena između dve i tri nedelje.
Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je protiv Portugalije 1:1 (1:1) u Lisabonu na startu kvalifikacija za EURO 2020. godine.
Pred više od 50.000 gledalaca na Lužu "orlovi" su poveli iz penala preko Dušana Tadića u 7, nakon što je golman Rui Patrisio srušio Mijata Gaćinovića, a konačan rezultat postavio je evrogolom Danilo Pereira u 42. minutu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.