Reprezentativac Hrvatske: U zatvor, kreteni!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativac Hrvatske: ''U zatvor, kreteni!''

Kap je juče prelila čašu, grupa huligana osramotila je Hrvatsku pred očima cele Evrope. I legendarni nemački golman u čudu posle svega...

Posle brojnih incidenata koje su proteklih godina izazivali hrvatski huligani, kulminacija se dogodila juče, kada su izazvali prekid meča sa Češkom na Evropskom prvenstvu bacanjem baklji i topovskih udara na teren.

Jedan od redara je samo pukom srećom ostao nepovređen, a posle svega, veliko ogorčenje, uz jasnu poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onima koji to rade, uputio je jedan od reprezentativaca Hrvatske, Gordon Šildenfeld.

''Razljutilo me tih 50-ak kretena koji zaslužuju zatvor, a ne dolazak na utakmice. Srećom, izborili smo osminu finala...'', ako je za utehu Hrvatima posle svega.

S tim u vezi, zagrebački ''Večernji list'' prenosi i reakciju legendarnog golmana Olivera Kana, kome nije jasno šta se to dešava.

''Ne mogu shvatiti što nije u redu s nekim hrvatskim navijačima. Momčad ti vodi 2:1 i ti ideš prekidati utakmicu s bakljama'', istakao je Kan.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hrvatski štoper: "Oni su kreteni"

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2016

Reprezentacija Hrvatske je juče izgubila dva boda, ali može da izgubi dosta više u nekom narednom periodu...Hrvatska je juče vodila sa 2:0, imala i igru, ali nije uspela da pobedi Češku...Delom su za to krivi i navijači koji su došli sa ciljem da se naprave neredi i da naude reprezentaciji Hrvatske...Njih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.