Rasprodate ulaznice za finale u Čairu, Nišlije očekuju zlato

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2023, 17:37

Rasprodate ulaznice za finale u "Čairu", Nišlije očekuju zlato

Preko 3.000 ulaznica prodato je na dan finalne utakmice juniorskog Evropskog prvenstva u košarci koje će biti odigrano u subotu od 20:30 u niškoj hali “Čair” između Srbije i Španije. Prodaja karata počela je još jutros, a u 16:30 nije ih više bilo u prodaji. Nišlije očekuju da će nošeni atmosferom iz hale, srpski košarkaši pobedi osvojiti zlatnu medalju.

Među poslednjima koji su uspeli da kupe ulaznice, bila je i porodica iz Niša, koja poslednjih godina >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << živi u Sloveniji, te odmor koji provode u rodnom gradu, koriste da gledaju Evropsko prvenstvo.

Španci nam oduvek ne leže kao protivnici. Od juniorskih do seniorskih takmičenja u skoro svim sportovima. Kao i većina očekujem pobedu i “slatku osvetu” za sve prethodne izgubljene utakmice. Ipak ulogu favorita im prepuštam, tako da su naše šanse 40% večeras - rekao je ovaj Nišlija.

Sličnu prognozu imao je još jedan Nišlija, koji ulogu favorita prepušta Špancima, zbog nekoliko srpskih igrača, koji zbog povreda propuštaju prvenstvo.

Španci su kvalitetniji, mnogo njihovih juniorskih reprezentativaca igra za seniore u njihovim timovima. Imaju prednost, ali naša prednost može biti publika. Karata više nema, što je dobra stvar, jer uz dobru atmosferu na tribinima možemo do pobede - rekao je Nišlija

Navijači, ipak očekuju da će rasprodata hala biti faktor koji može ići u korist srpske reprezentacije. Još jedan ljubitelj košarke iz Niša, smatra da ukoliko atmosfera sa tribina bude poput one iz polufinala kada je Srbija savladala Nemačku, Srbija može do zlatne medalje.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.