Rasprodate karte za EP u rukometu

Izvor: NisCafe.com, 26.Sep.2011, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodate karte za EP u rukometu

Rukometni savez Srbije (RSS) saopštio je da su sve karte rasprodate za utakmice koje će se igrati u Nišu, u Grupi B na Evropskom prvenstvu u januaru 2012. godine.

Kako se navodi na sajtu RSS, karata, osim za VIP lože, u renoviranom "Čairu" više nema. Najveću podršku će imati reprezentacija Makedonije, koja će posle
tri godine i Svetskog prvenstva u Hrvatskoj, ponovo učestvovati na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << velikom rukometnom takmičenju.

Kako navode makedonski sportski mediji "sprema se makedonska invazija na Niš", jer oko 2.000 navijača planira da podrži reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

Blic

Nastavak na NisCafe.com...






Povezane vesti

Danci kupili više karata od Srba

Izvor: B92, 27.Sep.2011, 12:25

Do Evropskog prvenstva u rukometu ostalo je još nešto više od 100 dana, a sve karte sa popustom od 20% su rasprodate..."Nema više karata sa popustom. Sada se prodaju samo dnevne ulaznice. Sve ulaznice za preliminarnu grupu B su rasprodate kao kompleti. Najviše karata kupili su Makedonci, nešto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.