Ranijeri najavio veliki problem za Srbiju?

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri najavio veliki problem za Srbiju?

Nadamo se da će svi biti u najboljem redu kada je najpotrebnije.

Reprezentaciju Srbije uskoro očekuju nova iskušenja u 2019. godini.

Nakon prijateljske utakmice sa Nemačkom 20. marta, pet dana kasnije "Orlovi" putuju u Portugal gde će se u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sastati sa domaćom selekcijom

U tim je uvršten i kapiten Aleksandar Kolarov oko kojeg se nadvio oblak sumnje nakon reči Klaudija Ranijerija.

Trener "Vučice" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je najavio da bi na narednom meču protiv Spala koji se igra sutra mogao da odmori Srbina zbog povrede mišića.

Iskusni levi bek oseća nelagodu i postoji mogućnost da preskoči utakmicu u prvenstvu što bi moglo da predstavlja problem selektoru Mladenu Krstajiću u sastavljanju tima.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRSTAJIĆ OSTAJE BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA: Srbija u VELIKOM problemu pred start kvalifikacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2019

Oslabljeni na Portugal..Aleksandar Kolarov je zadobio povredu butnog mišića zbog koje će propustiti naredni meč Rome koja ide na gostovanje Spal-u...Kapiten Srbije je pod znakom pitanja i za narednu reprezentativnu akciu gde Srbiju očekuje prijateljski susret sa Nemačkom 20. marta i start kvalifikacija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.