Radža, što si pušio, pušio si!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radža, što si pušio, pušio si!

Roberto Martinez uveo nova pravila u nacionalni tim

Novi selektor Belgije Roberto Martinez uveo je kazne u nacionalni tim za sve one koji se ne budu pridržavali sportskih načela. Tu se pre svega odnosi na konzumiranje alkohola i cigareta, u čemu je prednjačio vezista Rome Radža Najngolan.

Temperamentni fudbaler je tokom Evropskog prvenstva u Frabcuskoj snimljen sa cigaretama, da bi kasnije bivši selektor Mark Vilmots u šali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izjavio kako Najngolanu specijalno naručuju sobu s balkonom, kako ne bi palio alarme za dim.

Kazna za izlaženje u kasne saste iznosiće 1.000 evra, dok će pomenuto konzumiranje alkohola i cigareta biti sankcionisano sa 2.000 evropskih novčanica.

Kako prenose određeni belgijski mediji, tamošnji fudbalski savez kazniće najveću zvezdu ovog tima Edena Azara zbog nošenja odeće sa oznakama američkog proizvođača sportske opreme "Najki", iako belgijski nacionalni tim sponzoriše nemački "Adidas".

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.