Raduljica jedva čeka pripreme reprezentacije i hvali Jokića

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica jedva čeka pripreme reprezentacije i hvali Jokića

Centar naše reprezentacije, Miroslav Raduljica, istakao je da je još rano prognozirati da li naš tim može do zlata na EP.

Srbija će ovog leta biti jedan od favorita za osvajanje Evropskog prvenstva ukoliko bude kompletna, a ono što je skoro sigurno, jeste da će među izabranicima Aleksandra Đorđevića biti Miroslav Raduljica, centar Armani Milana.

On je u izjavi za "Nezavisne" istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedva čeka okupljanje reprezentacije i da je najbitnije da se reprezentacija dobro pripremi za prvenstvo.

Na pitanje da li je reprezentacija sposobna za zlato na EP, Raduljica je rekao da je još uvek rano za bilo kakve prognoze.

"Rano je govoriti o tome. Bitno je da se dobro pripremimo za prvenstvo, nama je svaka utakmica bitna kao da je finale i to je filozofija kojom idemo.

To je nešto što nam je selektor Aleksandar Đorđević usadio i mislim da dosadašnji rezultati govore da je to dobar put. Jedva čekam pripreme i stvarno uživam da igram i da budem sa svim tim momcima",
istakao je Raduljica.

Naravno, stigli su i da prokomentarišu jednog od najboljih mladih košarkaša na svetu i člana naše reprezentacije, Nikolu Jokića, koji igra fantastično u NBA ligi.

"Mene je lično oduševio prošlog leta kada smo prvi put imali priliku da igramo zajedno. Ima neverovatan osećaj za košarku i uživanje je igrati s njim, a isto tako i gledati ga kako igra. Ima odličnu sezonu u NBA i to je zaslužio u svakom smislu. Želim da igra još bolje, znam da to može", istakao je Raduljica.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.