RUKOMETAŠI SE OKUPLJAJU U PONEDELJAK: Baza u Staroj Pazovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 17:02

RUKOMETAŠI SE OKUPLJAJU U PONEDELJAK: Baza u Staroj Pazovi

Orlove čekaju mečevi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Muška rukometna reprezentacija Srbije okupiće se u ponedeljak 10. oktobra u 13 časova u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi uoči mečeva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. protiv Finske i Slovačke.

Rukometaši Srbije će trenirati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Staroj Pazovi tokom naredne nedelje uoči duela kvalifikacija za EP 2024. Srbija će 12. oktobra od 18 časova u Novom Sadu dočekati Finsku, a četiri dana kasnije gostovaće Slovačkoj u Prešovu. Pored Srbije, Finske i Slovačke u Drugoj kvalifikacionoj grupi za plasman na EP nalazi se i selekcija Norveške.

Dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe uz četiri najbolje trećeplasirane ekipe obezbediće plasman na EP u Nemačkoj koje je na programu od 10. do 28. januara 2024. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rukometaši Srbije se okupljaju u ponedeljak u Staroj Pazovi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Okt.2022

Orlovi se pripremaju za mečeve kalifikacija Muška rukometna reprezentacija Srbije okupiće se u ponedeljak 10. oktobra u 13 časova u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi uoči mečeva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. protiv Finske i Slovačke. Rukometaši Srbije će trenirati...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.