Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2023, 11:41

RUKOMETAŠI IZBORILI PLASMAN NA EVROPSKO PRVENSTVO Dva kola pre kraja kvalifikacija obezbedili svoje mesto! FOTO

Muška rukometna reprezentacija Srbije izborila je plasman na Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj, dva kola pre kraja kvalifikacija za kontinentalni šampionat, objavio je RSS. Srbija je obezbedila plasman na EP bez obzira na rezultate na poslednja dva meča u Drugoj grupi kvalifikacija, pošto je Norveška savladala Slovačku 33:23.   View […] The post RUKOMETAŠI IZBORILI PLASMAN NA EVROPSKO PRVENSTVO Dva kola pre kraja kvalifikacija obezbedili svoje mesto! FOTO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUKOMETAŠI SRBIJE IDU NA EURO: Norvežani odigrali za „Orlove“!

Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2023

Srbija će igrati na Evropskom prvenstvu u rukometu 2024. Rukometna reprezentacija Srbije, izborila je vizu za EURO 2024. u Nemačkoj. Zahvaljujući pobedi Norvežana nad Slovacima od 33:23, „Orlovi“ neće biti u obevezi da dobiju preostala dva meča protiv Finske i Slovačke, iako bi bilo lepo pozitivnim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.