RUKOMET: Opet poraz i opet ne boli

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMET: Opet poraz i opet ne boli

Srpkinje poražene i u drugom kolu Mobelringen kupa u Norveškoj.

Foto: MN Press

Posle Francuskinja i Dankinje su savladale Srpkinje na Mobelringen kupu u Norveškoj.

Ne treba, ipak, da brinemo pošto je taj turnir pripremnog karaktera i predstavlja uigravanje za Evropsko prvenstvo koje će se od 7. do 21. decembra održati u Mađarskoj i Hrvatskoj.

Danska je pobedila 32:20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (18:13), a selektor Saša Bošković ponovo je šansu pružio podmlađenom sastavu, koji će igrati i u nedelju od 16.00 protiv domaćina Norveške (u Oslu).

"Imali smo pad igre u prvom poluvremenu, a onda smo u drugom nastavili sa mnogo tehničkih grešaka. Mislim da ovako jak turnir može mnogo da koristi mladim devojkama, ako budemo izvukli pouke iz ovoga. Protiv Danske ne može da se igra na trku, devojke su se borile koliko su mogle", rekao je selektor svetskih vicešampionki posle utakmice.

Reprezentativka Biljana Filipović smatra da je šteta što je protiv Danske pretrpljen poraz velikom razlikom.

"Mislim da smo mogle mnogo bolje da odigramo. Odbrana nije bila toliko loša, koliko smo imale dosta zicera. U svakom slučaju, ovo je jako mlada ekipa, selektor je hteo da pruži šansu mladim igračicama. Ne treba očajavati, idemo dalje", kazala je Filipovićeva.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u D grupi sa selekcijama Francuske, Crne Gore i Slovačke.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DRUGI PORAZ: Posle Francuske i Danska bolja od Srbije

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2014

Reprezentacija Srbije, poražena je u drugom kolu Mobelringen Kupa od selekcije Danske 32:20 (18:13). . . Posle solidnog prvog poluvremena, u kome su izabranice Saše Boškovića, pružile dobar otpor favorizovanom rivalu, predvođene Biljanom Bandelier (četiri gola u prvom delu), u nastavku je usledio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.