RSS smenio Boškovića!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RSS smenio Boškovića!

Rukometni savez Srbije (RSS) smenio je selektora ženske reprezentacije Sašu Boškovića, pošto Upravni odbor na današnjoj sednici nije usvojio njegov izveštaj o učešću ekipe na Svetskom prvenstvu u Danskoj.

"Tako se završio mandat trenera koji je od 2011. godine sedeo na klupi državnog tima", navodi se u saopštenju na sajtu RSS.

Kako se navodi, do izbora novog selektora žensku reprezentaciju će predvoditi aktuelni stručni štab, a RSS >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će pokušati u najkraćem roku da pronađe dugoročno i adekvatno rešenje, s obzirom na to da je sezona u toku.

Bošković je predvodio žensku reprezentaciju Srbije na četiri velika takmičenja. Najveći uspesi su ostvareni 2012. godine, kada je ekipa osvojila četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u Beogradu i godinu dana kasnije srebro na Svetskom prvenstvu, takođe u Beogradu.

Srbija je prošlog decembra zauzela 15. mesto na Svetskom prvenstvu u Danskoj.

Rukometašice Srbije igraće 9. i 13. marta protiv Češke u trećem i četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švedskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.