Puca u reprezentaciji Hrvatske

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puca u reprezentaciji Hrvatske

Poraz od Rusije u osmini finala Evropskog prvenstva otkrio je "prljav veš" u reprezentaciji Hrvatske. Najveći problem predstavlja odnos Darija Šarića sa ostalim reprezentativcima, a o tome je u intervjuu za Tportal govorio Marko Tomas.

- Hrvatska košarkaška reprezentacija nisu dva igrača nego skup 12 najboljih igrača koje imamo. Od početka je sve postavljeno na pogrešnim temeljima. Mi stariji igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smo prvog dana priprema zaključili da to nije dobro jer bi nas ostalih 10 lako mogli da ostanemo bez samopouzdanja. Dario i Bojan su neosporno dva naša najbolja igrača, ali nismo igrali kao ekipa - počeo je priču Tomas.

Pored toga problem je po njegovom mišljenju bilo i to što je mlađi pao u senku starijeg.

- Možda bi se Dario komotnije osećao da je ovakvo takmičenje igrao sa generacijom sa kojom je osvajao kadetske i juniorske medalje te se nametnuo kao pravi vođa. No, ovako je ipak ostao u senci Bojana Bogdanovića i to mu je teško palo - objašnjava Tomas.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.