Prvi strelac i drugi asistent Lige nacija dolaze iz tabora Orlova!

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi strelac i drugi asistent Lige nacija dolaze iz tabora "Orlova"!

Aleksandar Mitrović poneo je zvanje najboljeg strelca grupne faze Lige nacija, a malo ko će pogoditi ko je drugi najbolji asistent takmičenja.

U utorak uveče spuštena je zavesa na grupnu fazu takmičenja u Ligi nacija, a Srbija posle svega ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

"Orlovi" su obezbedili plasman u B diviziju, osigurali baraž za Evropsko prvenstvo i doneli Fudbalskom savezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije zaradu od 2.250.000 evra.

Na putu ka pomenutim uspesima najveći doprinos dao je Aleksandar Mitrović koji je sa šest golova izrastao u najboljeg strelca grupne faze Lige nacija.

Mogao je napadač Fulama i do boljeg učinka i nema sumnje da će ga promašeni penal protiv Crne Gore, odnosno način na koji ga je izveo, proganjati još neko vreme.

Zanimljivo je i to da osim najboljeg strelca Srbija ima i drugog najboljeg asistenta takmičenja. Španac Marko Asensio bio je neprikosnoven sa 5 dodavanja za gol, a odmah iza njega nalazi se Andrija Živković sa četiri asistencije.

Verujemo da ste očekivali da se radi o Dušanu Tadiću, ali najbolji "paker" reprezentacije Srbije iz prethodnog kvalifikacionog ciklusa zaustavio se na jednoj asistenciji, dok je Andrija Živković čak četiri puta asistirao za gol.

Učinak krilnog fudbalera Benfike dobija na težini kada imamo u vidu da je nastupio na tri od šest utakmica, što znači da je asistenciju za gol pravio na svakih 67,5 minuta.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Danas bez fudbala u Crnoj Gori

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018

Revanš mečevi četvrtfinala crnogorskog kupa odložene su zbog nevremena koje je pogodilo zemlju naših komšija...Reprezentacija Crne Gore odigrala je u utorak uveče poslednju utakmicu grupne faze takmičenja u Ligi nacija iako je zbog gromova i munja duel sa Rumunijom bio pod znakom pitanja...Pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.