Prijem za najbolje užičke sportiste

Izvor: RTS, 25.Okt.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za najbolje užičke sportiste

Četvoro mladih užičkih sportista postiglo je ovih data uspeh na različitim takmičenjima. U ime sugrađana - zato što su na najbolji način predstavljali svoj grad - zahvalio im je užički gradonačelnik Tihomir Petković koji je za njih priredio prijem i predao im poklone.
Za samo nekoliko dana sugrađane su svetskim zlatom obradovale odbojkašice Tijana Malešević i Maja Aleksić, kik bokser Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Filipović trijumfom na Evropskom prvenstvu u superteškoj kategodriji i automobilista Luka Kotorčević koji je kao najmlađi u nacionalnom reliju poneo zlatnu kacigu.

Sportovi i titule su različiti ali radost što uspeh dele sa sugrađanima im je zajednička.
"Ponosna sam kao i mnogo puta ranije što sam Užičanka, što sam odavde i što sam ovde naučila prve korake i odbojkaške i životne", rekla je odbojkašica Tijana Malešević, "sa velikom radošću uvek se vratim da velike uspehe i svoju radost podelim sa svima."
"Ovo je veliki uspeh za mene koji mi mnogo znači i postaje još draži kad dobijem podršku Užičana, svoje porodice, svojih trenera, svojih drugara", ističe kik bokser Nikola Filipović.
Luka Kotorčević, automobilista, nada se da će  ponoviti uspeh van granica naše države, "da ću imati priliku da se oprobam i da ću lepo reprezentovati naš grad.
Mlade užičke sportiste tek očekuju nova takmičenja a Užičani se nadaju novim medaljama i razlozima za slavlje.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.