Preselo mu radovanje: Vrhunski atletičar zbog gluposti ostao bez zlata (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 15.Avg.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preselo mu radovanje: Vrhunski atletičar zbog gluposti ostao bez zlata (VIDEO)

Francuski trkač alžirskog porekla, Mahiedine Mekhissi-Benabbad (29), prošao je prvi kroz cilj u trci na 3.000 metara s preprekama (stiplčez) na Evropskom prvenstvu u Cirihu, ali je ostao bez zlata jer je pre ulaska u cilj - skinuo majicu

Mekhissi-Benabbad vodio je u trci, vidio je da u poslednjih pedesetak metara niko ne može da ga prestigne, pa je skinuo majicu, stavio je u usta i tako trčao. U isto >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << vreme je pozdravljao publiku.

Odmah je dobio žuti karton, a uskoro je stigla i odluka o diskvalifikaciji. Dok je još mislio da će proći samo sa žutim kartonom, rekao je:

"Skinuo sam majicu zbog sreće. Bio sam srećan što sam odbranio naslov od prošle godine. Nisam znao da ću dobiti žuti karton. Uživaću danas", rekao je Francuz.

Ali ubrzo je stigla odluka o diskvalifikaciji.

Yoann Kowal iz Francuske tako je došao do zlata, Poljak Krystian Zalewski je srebrni, Angel Mullera iz Španije osvojio je bronzu, a Mekhissi-Benabbad svojom je glupošću nasmejao svet.

Nije mu ovo jedina mrlja u karijeri. Pre tri godine potukao se s kolegom iz reprezentacije, a jednom je odgurnuo devojčicu u kostimu maskote.

Izvor: Telegraph.co.uk

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova glupost francuskog atletičara: Skinuo dres pre cilja i ostao bez zlata!? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2014

Francuski atletičar alžirskog porekla, Mahedin Mekisi-Benabad (29), prošao je prvi kroz cilj u trci na 3.000 metara s preprekama na Evropskom prvenstvu u Cirihu, ali je zbog velike gluposti ostao bez zlata. Naime, Mekisi-Benabad je pre cilja u maniru fudbalera proslavljao pobedu skinuvši dres, zbog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.