Premijerka čestitala košarkašicama, Srbija je uz vas!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2021, 23:29

Premijerka čestitala košarkašicama, Srbija je uz vas!

Najbolji mogući završetak dana u Nišu - plasman naših košarkašica u finale Evropskog prvenstva. Svaka čast našim devojkama na pokazanoj borbi, timskom duhu i srčanosti, objavila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić na svom Instagram nalogu.

Čestitke i stručnom štabu na čelu sa Marinom Maljković i želim vam mnogo sreće u finalu. Srbija je uz vas, istakla je premijerka.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i enrgetike takođe je čestitala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << košarkašicama Srbije plasman na Evropsko prvenstvo.

"Bravo!!!  Košarkašice Srbije još jednom su pokazale da im je mesto u samom vrhu, među zvezdama!  Ponosni na vas! Srećno u finalu, obavila je na Instagram nalogu ministarka Mihajlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.