Prandeli: U Beogradu nema opuštanja

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prandeli: U Beogradu nema opuštanja

Selektor reprezentacije Italije Ćezare Prandeli rekao je da svom timu u duelu protiv Srbije neće dozvoliti opuštanje, bez obzira što su Azuri osigurali direktan plasman na Evropsko prvenstvo 2012.

Ovo nisu prijateljske, već zvanične, takmičarske utakmice. Moramo da odigramo najbolje što umemo i da poštujemo duh fer-pleja – kazao je Prandeli.
Za razliku od Italije, Srbiji je potrebna pobeda u petak kako bi osigurala drugo mesto i plasman u baraž za EP. Dva tima odigrala su prošle jeseni samo sedam minuta na stadionu Đenovi, pre nego što je meč prekinut zbog divljanja huligana.
Evropska fudbalska unija (UEFA) je taj meč registrovala službenim rezultatom 3:0 za Italiju.
Azuri igraju u petak u Beogradu protiv Srbije, a četiri dana kasnije u Peskari će dočekati Severnu Irsku.
U petak u Beogradu očekujem sjajnu utakmicu. Siguran sam da neće biti nikakvih problema sa navijačima. Pokušaćemo da nametnemo svoj stil igre. Bodovi nam nisu potrebni, ali nećemo kalkulisati – istakao je Prandeli.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.