Poznato zašto Dobrić ne igra protiv Finske

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 20:10

Poznato zašto Dobrić ne igra protiv Finske

Veoma važan meč za reprezentaciju Srbije...

Reprezentacija Srbije započinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u košarci. Suočava se sa selekcijom Finske u beogradskom Pioniru, a ono što je privuklo veliku pažnju jeste izostanak Ognjena Dobrića iz tima.

Pešić, selektor reprezentacije Srbije nije stavio Ognjena Dobrića na spisak za večerašnji meč, a Telegraf piše da je razlog za ovu odluku povreda koja muči Dobrića, te je iz predostrožnosti odlučeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne igra.

Ognjen Dobrić je već bio odsutan tokom dela sezone zbog povrede, a nedavni povratak na teren nije u potpunosti otklonio sumnje u njegovu fizičku spremnost. Razumljivo je da ne želi da se razikuje sa povređenim igračem, posebno jer igraju pred domaćom publikom, protiv Finske koja je oslabljena izostankom svoje najveće zvezde, Laurija Markanena.

Međutim, povreda možda i nije jedini razlog, ako se uzme u obzir činjenica da Srbija ima Vanju Marinkovića, Marka Gudurića i Aleksu Radanova na toj poziciji. Svestan je Pešić da ima alternativu, ali i obavezu da odabere najbolje za tim.

Osim duela s Finskom, Srbija će se suočiti i s Gruzijom u gostima u ponedeljak, 26. februara.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.