Ponedeljak Dan D - Goran Đorović postaje bivši, ko je novi selektor?

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponedeljak ''Dan D'' - Goran Đorović postaje bivši, ko je novi selektor?

I to nije jedina promena.

Posle odličnih kvalifikacija, a onda potpunog kraha na Evropskom prvenstvu u Italiji, mlada reprezentacija Srbije će u novi kvalifikacioni ciklus ući sa novim selektorom na klupi.

Goran Đorović, zajedno sa svojim timom, značajno je pokvario utisak na EP i svi su izgledi da će njegova smena biti i ozvaničena već sutra.

''Žurnal'', naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otkriva da će u ponedeljak biti imenovan njegov naslednik i da će to biti doskorašnji šef struke Mladosti iz Lučana, Nenad Milovanović.

Praktično, drugih ozbiljnijih kandidata za to mesto nije ni bilo, ili bar mediji to nisu otkrili, ali čelnici FSS su, svakako, uspeli da iznenade svojim izborom.

To neće biti jedina bitna kadrovska promena narednih dana, jer se očekuje i imenovanje novog sportskog direktora FSS posle ostavke Darka Kovačevića.

To bi trebalo da bude Vladimir Matijašević, aktuelni tehnički direktor Čukaričkog, ali konačan dogovor sa njim tek treba da se postigne.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.