Podvig - Srpske omladinke savladale Portugal

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podvig - Srpske omladinke savladale Portugal

Ženska omladinska selekcija reprezentacije Srbije ostvarila je pobedu na startu Elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Veliki podvig napravila je ženska omladinska selekcija Srbije na startu Elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srpske reprezentativke savladale su na startu kvalifikacionog turnira selekciju Portugala rezultatom 2:0 (1:0) pa bi već u drugom kolu mogle da obezbede plasman na kontinentalnu smotru ukoliko dobiju reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Danske.

Golove za naš nacionalni tim postigle su Miljana Ivanović i Alegra Poljak.

Danska je u drugoj utakmici prvog kola savladala Vels istovetnim rezultatom tako da će u drugom kolu u direktnom okršaju sa Srbijom verovatno biti rešeno pitanje plasmana na Evropsko prvenstvo.

Utakmica drugog kola Grupe 6 između Danske i Srbije igra se 5. aprila.

Plasman na kontinentalnu smotru u Švajcarskoj obezbediće samo prvoplasirana selekcija iz svake grupe.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.